Στο Rhema δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο να κρατήσουμε ψηλά ένα «έξοχο πνευμα» και γι’ αυτό ζητάμε πλήρη και χωρίς όρους συμμόρφωση με τους κανονισμούς μας.

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν το Μάιο, (για την Αθήνα) έχουν δε σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει χρόνος για διαλείματα με ελεύθερο χρόνο για σνακ, καφέ, ξεκούραση. Στο χώρο λειτουργεί καντίνα.  Ισχύει και για τα τρία προγράμματα εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα στην Άθηνα γίνονται  Παρασκευή από 17.00 έως 22.00 – Σάββατο 9:00 έως  17:00. Ισχύει και για τα τρία προγράμματα εκπαίδευσης.

Για την Θεσσαλονίκη τα μαθήματα είναι δύο ημέρες τον μήνα, 12 ώρες το μάθημα και είναι Παρασκευή απόγευμα από τις 17:00 μμ έως τις 22:00 μμ και Σάββατο  πρωί από τις  9:00 πμ έως τις 17:00 μμ.

Επιθυμία μας είναι κάθε μαθητής του Rhema Ελλάδας, να αποφοιτήσει και να γυρίσει πίσω στην εκκλησία του ή όπου ο Κύριος τον έχει καλέσει, εφοδιασμένος με το Λόγο και με ένα έξοχο πνεύμα, γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να το πετύχουμε. Ισχύει και για τα τρία προγράμματα εκπαίδευσης.