Κάποιος που δεν μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να παρακολουθήσει σε κανονικό ρυθμό το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Rhema Ελλάδας, αλλά θέλει να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα απλά και μόνο γιατί θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σε αυτό το κομμάτι του Λόγου ή σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, τώρα, μπορεί να έρθει και να καθίσει κάτω από χρισμένους και έμπειρους εργάτες για να το παρακολουθήσει.

Δεν υπάρχει περιορισμός του πότε, πόσα ή ποία μαθήματα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει.

Ο μόνος περιορισμός είναι ότι, την εβδομάδα που θα παρακολουθεί το μάθημα που έχει διαλέξει ο ίδιος, θα πρέπει να είναι νωρίτερα τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη και όσο θα βρίσκεται στην αίθουσα θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες του Κέντρου Εκπαίδευσης της Βίβλου Rhema Ελλάδας, που ισχύουν για όλους χωρίς καμιά εξαίρεση.

Λαμβάνοντας μέρος σε ένα ή περισσότερα μαθήματα δεν δίνει το δικαίωμα ανταλλαγής, αν αργότερα θελήσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα και να μην κάνει αυτά τα μαθήματα.

Σε αυτό το πρόγραμμα δεν μπορεί κάποιος να πάρει δίπλωμα ή να κερδίσει πόντους για πανεπιστήμια, ούτε όμως του ζητείται να δώσει γραπτές εξετάσεις.

Ποίος μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα:
Ποιμένες, εργάτες, εργαζόμενοι, πολυάσχολοι και ο καθένας που θα ήθελε περισσότρη γνώση σε συγκεκριμένα θέματα / τομείς από το Λόγο του Θεού.

Σε προτρέπουμε, κάνε δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο δικό σου άτομο ένα μάθημα.