Όταν ο Θεός σε καλεί για κάτι, κάνει τα πάντα που είναι απαραίτητα να είναι στη διάθεσή σου, προκειμένου να κάνεις αυτή την δουλειά. Όταν ήρθε η ώρα για μένα να γνωρίσω το Θεό βαθιά και να Τον υπηρετήσω όπως Του αξίζει, ο Θεός έφερε το Rhema στην Ελλάδα, την σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Εδώ είναι το μέρος όπου πληρώθηκα με Άγιο Πνεύμα, και άρχισα να μιλώ σε γλώσσες, (γιατί δεν είχα γνώσεις σχετικά με το Άγιο Πνεύμα και την γλωσσολαλιά). Ο Θεός έχει αλλάξει τη ζωή μου, την εργασία και την οικογενεία μου. Πήρα προαγωγή στη δουλειά μου με αύξηση του μισθού, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση στην Ελλάδα, και αυτό επειδή εφάρμοσα την αρχή της σποράς και του θερισμού. Ένα από τα πράγματα που είμαι βέβαιος για μένα 100% είναι, ότι το να ενταχθώ στο Ρήμα ήταν θέλημα του Θεού. Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά που μου έδωσε αυτό το προνόμιο, να είμαι στο Ρήμα. Έαν κάποιος θέλει να γνωρίσει τον Θεό και να Τον υπηρετεί, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Ρήμα είναι το καλύτερο μέρος για να ενταχθεί κανείς.
JOSEPH Z. WOODAYO

Είμαι πολύ χαρούμενη που η πηγή αυτής της διδασκαλίας, της αποκάλυψης και της γνώσης ήρθε και στην χώρα μου μέσα από το RHEMA Ελλάδας και είναι τιμή για μένα αλλά και ένα δώρο από τον Θεό, να είμαι μαθήτρια σε αυτό το σχολείο.
Τώρα, μετά από δύο χρόνια διδασκαλίας, μπορώ να ομολογήσω ότι είδα την ζωή μου να αλλάζει σε όλους τους τομείς και ότι πλέον μπορώ να αντιμετωπίζω προβλήματα, τα οποία έρχονται με την εξουσία που έχω σαν παιδί του Θεού χάρη στην διδασκαλία του RHEMA και αυτό να μπορώ να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους γύρω μου.

Μαρία Λυγεράκη Λιούτα

Επίσης, ένα από τα ωραιότερα γεγονότα που μου έχει συμβεί μετά από το Χριστό, είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα. Γνωρίζοντας τη δυνατή διδασκαλία πίστης που έχει, ένα από τα πράγματα που με ώθησε να παρακολουθήσω το σχολείο ήταν γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Θεό, η σχέση μου μαζί Του να μην είναι παθητική και κρύα, αλλά να είναι ο καλύτερος μου φίλος σε κάθε περίοδο της ζωής. Μπορώ να πω με σιγουριά, ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα έχει επηρεάσει και αλλάξει τη ζωή μου σε μεγάλο βαθμό. Αν είχα τη δυνατότητα να ξανακάνω αυτή την επιλογή, θα την ξαναέκανα. Πιστεύω ότι είναι μία από τις ωραιότερες, καλύτερες και σημαντικότερες επιλογές που μπορεί κάποιος να κάνει.

Έρη Ζίου
Το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Pήμα με την πράξη της διδασκαλίας μού άνοιξε την διάνοια μου στο πιο σημαντικό κεφάλαιο, που είναι η εφαρμογή του Λόγου του Θεού.
Ευχαριστώ και δοξάζω τον Θεό που με βοήθησε να πάρω την απόφαση να φοιτήσω στο Ρήμα και για την στήριξη του μέχρι την αποφοίτησή μου.
Ελένη Μακρυνιώτη Γεροκωστοπούλου
Στο πρώτο μάθημα μιλούσε ο κύριος Γκάρη Κράουλ και τα πνευματικά μου μάτια άνοιξαν και ένιωθα στην καρδιά μου το Άγιο Πνεύμα να μου αποκαλύπτει ότι το επόμενο βήμα της ζωής μου είναι να πάω στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα.
Είμαι τόσο ευλογημένη. Ο Θεός με πηγαίνει από το ένα επίπεδο πίστης στο επόμενο.“Τα αποτελέσματα είναι για τους εκτελεστές του Λόγου του Θεού” – Ευαγγελία Σιόλογκα
Ευαγγελία Σιόλογκα
Το τι επακολούθησε αυτά τα δυο χρόνια είναι δύσκολο να το περιγράψω. Όμως με δυο λόγια αυτό που ζω είναι θεϊκές αλλαγές. Η σχέση μου με τον Κύριο είναι στα καλύτερά της, ο χαρακτήρας μου άλλαξε, η οικογένεια μου άλλαξε, όλη μου η ζωή άλλαξε. Έμαθα πράγματα που δεν θα τα ξανακούσω. Κατάλαβα τα πράγματα του Θεού σε ένα άλλο επίπεδο. Μπορώ πλέον να έχω μια καλύτερη σχέση με τον Πατέρα. Μπορώ πλέον να διδάξω και άλλους την ίδια διδασκαλία που έλαβα από το βιβλικό, ώστε να αλλάξει και η ζωή άλλων ανθρώπων. Το παρομοιάζω με μια πηγή που ξεδιψάει τους διψασμένους για τον Θεό.
Ιωάννης Κούτσης
Έμαθα για το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα από την γυναίκα μου. Τελικά, τα πιο καλά και ευχάριστα γεγονότα που μου έχουν συμβεί είναι από την γυναίκα μου, η οποία και με υποστηρίζει, και ευχαριστώ τον Θεό που μου την έδωσε.
Τα τελευταία δυο χρόνια στο το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα γνώρισα τον Θεό πιο βαθιά για την αγάπη Του, για τα σχεδία Του, για την βασιλεία Του και για την εξουσία που έχει δώσει στην Εκκλησία στο όνομα του Ιησού Χριστού. Με αυτή την εξουσία σαν παιδί του Θεού άρχισα να την εξασκώ στην ζωή μου στις διάφορες επιθέσεις και πιέσεις.
Ευχαριστώ του Θεό που μου έδωσε αυτό το προνόμιο να μπω στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα, να έχω επίγνωση του Λογού του Θεού, να αυξήσω την πίστη μου στον Θεό και να καθοδηγούμαι από το Άγιο Πνεύμα.
Περδίκης Ιωάννης
Από τότε που γνώρισα τον ποιμένα Σπύρο Βούλγαρη και την διδασκαλία του Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα, η ζωή μου άρχισε να αλλάζει θεαματικά. Η σχέση μου με τη γυναίκα μου έχει έρθει σε καλή επικοινωνία και εκτίμηση. Βιώνουμε υπέροχες στιγμές χαράς και αγαλλίασης στο σπίτι μας, μαζί με το παιδί μας. Η κόρη μας λέει συνεχώς πόσο τυχερή και ευλογημένη είναι που μας έχει για γονείς της.
Δεν έχει αλλάξει όμως μόνο η οικογένεια μου. Οι συγγενείς και οι φίλοι μας βλέπουν διαφορά. Τώρα που η ζωή μου είναι ένα άλλο παράδειγμα Χριστού. Οι άνθρωποι γύρω μου που εκζητούν απαντήσεις σε προβλήματά τους, με ρωτούν την γνώμη μου.
Είμαι ευγνώμων στο Θεό για το Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου Ρήμα και τη διδασκαλία που έχω λάβει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και για τον ποιμένα μου Σπύρο Βούλγαρη, που έχει δώσει την καρδιά του στο να υπηρετεί το Θεό με σεβασμό και ευλάβεια.
«Ο Θεός είναι καλός Πατέρας, αρκεί να έχεις μια σχέση προσωπική μαζί Του»
Στάθης Λιούτας