joseph

Η Ομολογία μου

Όταν ο Θεός σε καλεί για κάτι, κάνει τα πάντα που είναι απαραίτητα να είναι στη διάθεσή σου, προκειμένου να κάνεις αυτή την δουλειά. Όταν ήρθε η ώρα για μένα να γνωρίσω το Θεό βαθιά και να Τον υπηρετήσω όπως Του αξίζει, ο Θεός έφερε το Rhema στην Ελλάδα, την σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Εδώ είναι το μέρος όπου πληρώθηκα με Άγιο Πνεύμα, και άρχισα να μιλώ σε γλώσσες, (γιατί δεν είχα γνώσεις σχετικά με το Άγιο Πνεύμα και την γλωσσολαλιά). Ο Θεός έχει αλλάξει τη ζωή μου, την εργασία και την οικογενεία μου. Πήρα προαγωγή στη δουλειά μου με αύξηση του μισθού, παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση στην Ελλάδα, και αυτό επειδή εφάρμοσα την αρχή της σποράς και του θερισμού. Ένα από τα πράγματα που είμαι βέβαιος για μένα 100% είναι, ότι το να ενταχθώ στο Ρήμα ήταν θέλημα του Θεού. Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά που μου έδωσε αυτό το προνόμιο, να είμαι στο Ρήμα. Έαν κάποιος θέλει να γνωρίσει τον Θεό και να Τον υπηρετεί, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Ρήμα είναι το καλύτερο μέρος για να ενταχθεί κανείς.

JOSEPH Z. WOODAYO

KOUPA

Ο Θεός άλλαξε ριζικά την ζωή μου μέσω του Ρήμα

Οι σπουδές μου στο Ρήμα άλλαξαν θα μπορούσα να πω ριζικά τη ζωή μου καθώς η αλήθεια του Λόγου του Θεού είναι αυτή που ελευθερώνει. 
– Με βοήθησε να δω πιο καθαρά τι λέει ο Λόγος του Θεού πάνω στο θέμα της θεραπείας καθώς το χρειαζόμουν άμεσα ενώ ένα άτομο της οικογένειας μου και συγκεκριμένα η μαμά μου νοσούσε. 
– Αξίζει να επισημάνω ότι το Ρήμα, οι άνθρωποι του Ρήμα στάθηκαν μαζί μας και μας στήριξαν με τις προσευχές τους.
– Η διδασκαλία σχετικά με την τρισδιάστατη υπόσταση του ανθρώπου με βοήθησε πολύ να διακρίνω, να καταλαβαίνω τον εαυτό μου και να πολεμώ τις σωστές μάχες.
– Ένας λόγος πίστης που δόθηκε στη ζωή μου την 1η μέρα του 1ου μαθήματος εκπληρώθηκε 2,5 χρόνια μετά και ήταν μια τεράστια ενθάρρυνση.
– Η διδασκαλία πάνω στο θέμα του γάμου και των σχέσεων των 2 φύλων ήταν μοναδική και δυστυχώς από τις ελάχιστες στη χώρα μας.
– Σε γενικές γραμμές αυτό που με βοήθησε ήταν ότι με έστρεψε στο Λόγο του Θεού, στο να ακούω προσεκτικά την οδηγία του Αγίου Πνεύματος μέσα μου ως την υπέρτατη εξουσία στη ζωή μου, να εκζητώ τον Ιησού κι όχι να συμμορφώνομαι με τις επιθυμίες και με τις κατευθύνσεις των ανθρώπων.
.

Κατερίνα Κούπα- Ρήμα - Θεσσαλονίκης

CarolynΤο Ρήμα ήταν η  ΑΛΛΑΓΗ της ζωής μου

Παρ’ όλο που σχεδόν σε όλη τη ζωή μου ήμουν μέλος σε μια εκκλησία, συνέχιζα να νιώθω μπερδεμένη και συγχυσμένη και γνώριζα πολύ λίγα για τον Θεό και τη Γραφή. Το Ρήμα αποτέλεσε ορόσημο ζωής για μένα. Λάμβανα εκεί το Λόγο με ένα αρκετά εύκολο και κατανοητό τρόπο και τον έθετα σε πράξη στη ζωή μου, κυρίως στη δουλειά μου, στην οικογένεια μου και στις σχέσεις με τους φίλους μου. Έμαθα να προσεύχομαι περισσότερο σε γλώσσες, να μιλάω στον Θεό και να τον ακούω. Στο Κατά Ματθαίον 6:33 λέει, “Αλλά ζητάτε πρώτα τη βασιλεία και τη δικαιοσύνη του, και όλα τα άλλα θα σας προστεθούν.” Έκανα το Θεό προτεραιότητα στη ζωή μου και τον έβαλα πρώτο πάνω από κάθε τι. Οι δάσκαλοι στο Ρήμα με βοήθησαν να δυναμώσω και να εμβαθύνω στη σχέση μου με τον Θεό και να έχω κατανόηση του Ποιος είναι. Δεν είμαι πια το ίδιο άτομο, το Ρήμα ήταν για μένα η αλλαγή της ζωής μου. Ο Θεός μάς διαμορφώνει και μας δείχνει τα μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε ευχαριστώ Ρήμα.

Caroline Karuri

BoulaΈχτισα την χριστιανική μου ζωή σε γερά θεμέλια 

Το Βιβλικό Κολέγιο Ρήμα προσωπικά με βοήθησε στο να κατανοήσω την πνευματική μου ταυτότητα εν Χριστώ και τι μου ανήκει ως πιστή.
Η πληθώρα των έμπειρων δασκάλων και αποδεδειγμένοι διάκονοι του λόγου του Θεού έχουν ένα υπέροχο χρίσμα διδασκαλίας και μετάδοσης του Λόγου που σε κάνει να αυξάνεις τις προσδοκίες σου.

Τα μαθήματα δεν γίνονται σε μια θεωρητική βάση, αλλά διδασκόμαστε πρακτικά μιλώντας για το πώς να λαμβάνουμε τις υποσχέσεις και να περπατάμε μέσα σε αυτές. 
Η αποκάλυψη της αληθείας του Λόγου έχει αλλάξει ουσιαστικά την ζωή μου θέτοντας γέρα θεμέλια στην χριστιανική μου ζωή. 

Βλέπω την πίστη μου να αυξάνεται και να ζω τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου σε ανώτερα επίπεδα πνευματικά αλλά και στο φυσικό.

 

Βούλα Δημαρά

TassosΤο Ρήμα αποτέλεσε σταθμό ζωής για μένα και την οικογένεια μου.

Η Ισορροπημένη διδασκαλία από χρισμένους και έμπειρους δασκάλους από όλο τον κόσμο στο Ρήμα, βοήθησαν να αλλάξει η ζωή μου σε πολλούς τομείς.

Ως πενταμελή οικογένεια μέσα στη Ελλάδα της κρίσης είδαμε τα οικονομικά μας να ανθίζουν από απλές αλήθειες του Λόγου του Θεού που εφαρμόσαμε όταν τις διδαχτήκαμε στο Ρήμα.
Γνώρισα την αγάπη του Πατέρα Θεού καλύτερα, έμαθα πώς να στέκομαι με πίστη στις υποσχέσεις του και αυτό επηρέασε το γάμο μου, τη σχέση μου με τους άλλους και την υπηρεσία στην εκκλησία μου.

Κάθε μάθημα είναι καλύτερο από το προηγούμενο και έτσι δομημένο, έτσι ώστε κάθε φορά φεύγοντας να θέλουμε να κάνουμε τον Χριστό πράξη. 
Το Ρήμα ήταν η απάντηση στις προσευχές μας.
Ρήμα σ’ ευχαριστώ

Σοφιανόπουλος Τάσος