ΓΙΑΤΙ ΡΗΜΑ

Kάνοντας την Επιλογή…

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει το ΡΗΜΑ (Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου) από άλλα σχολεία της Αγίας Γραφής;

Ο Ποιμένας Κένεθ  Χάγκιν αναφέρει:  «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να εκπαιδευτείς πάνω στην διακονία από το ΡΗΜΑ, λόγω της ισορροπίας μεταξύ της  πρακτικότητας και της πνευματικότητας. Έχω πει πολλές φορές, ότι όταν το φυσικό και το υπερφυσικό ενώνονται, δημιουργούν μια εκρηκτική δύναμη για τον Θεό. Και αυτό είναι που λαμβάνεις στο ΡΗΜΑ.

Μπορείς να πάρεις πολλές πρακτικές πληροφορίες, που θα τις βρεις πολύ χρήσιμες στην προσωπική ζωή και τη διακονία σου. Παράλληλα, θα λάβεις  πνευματικές «καταθέσεις», που μπορεί να μην γνωρίζεις ότι τις έχεις λάβει, μέχρι να συμβεί κάποια κατάσταση, στην οποία θα τις χρησιμοποιήσεις. Ο πατέρας μου, o Κένεθ Χάγκιν είπε κάποτε, “Κάθε λεπτό προετοιμασίας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος”. Αυτή η δήλωση είναι περισσότερο από ποτέ αληθινή.  Ερχόμενος στο ΡΗΜΑ θα ενισχύσεις τη σχέση σου με το Θεό και θα βοηθηθείς στην προετοιμασία σου για τη διακονία.

Η Κα Λυνέτ Χάγκιν αναφέρει: Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο με όταν μπαίνεις σε ένα σχολείο του ΡΗΜΑ και να νοιώσεις την παρουσία του Αγίου Πνεύματος. Η ίδια η παρουσία είναι εμφανής και μέσα στις τάξεις.
”Και το χρίσμα δεν διδάσκεται μόνο αλλά και ʽπιάνεταιʼ”.
Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο όταν βρίσκεσαι στο ίδιο μέρος με άλλους πιστούς Του, με τους οποίους μοιράζεσαι την ίδια πολύτιμη πίστη. Είναι τόσο σημαντικό να είναι σε θέση να ακούσεις και να καταλάβεις τη φωνή του Αγίου Πνεύματος, όταν Εκείνο μιλάει στο πνεύμα σου.
Όταν έρθεις στο ΡΗΜΑ, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη με την παρουσία του Αγίου Πνεύματος. Ο χρόνος που αφιερώνεις στην εκπαίδευση, θα σε βοηθήσει να μάθεις τη φωνή Του, που θα είναι ζωτικής σημασίας από τη στιγμή που θα βγεις για να κάνεις  ό,τι ο Θεός σε έχει καλέσει να κάνεις στη ζωή και στην διακονία σου.

“

Τι συμβουλές θα έδινες σε όσους δεν είναι σίγουροι αν θα πρέπει να παρακολουθήσουν το ΡΗΜΑ”.

Ο Ποιμενας Κένεθ  Χάγκιν αναφέρει: Αν αναρωτιέσαι, “τι πρέπει να κάνω με τη ζωή μου;”. Το ΡΗΜΑ είναι ένα καλό μέρος για να έρθεις και να μάθεις.
Το ΡΗΜΑ θα σε ωφελήσει ώστε να αποκτήσεις μια σταθερή βάση στο Λόγο του Θεού και να πάρεις τα πράγματα που σε διδάσκουμε.  Πολλές φορές, όταν οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν είναι ή όχι καλεσμένοι για να διακονήσουν, το μόνο που χρειάζεται είναι να έρθουν και να εκπαιδευτούν στο Λόγο και στο Πνεύμα.
Η εκπαίδευση θα τους ευλογήσει, ακόμα και αν ο Θεός δεν τους έχει καλέσει να κηρύξουν ή να διδάξουν. Και η εκπαίδευση που παρέχεται από το ΡΗΜΑ, θα τους κάνει πολύ καλύτερους εργάτες όταν επιστρέψουν στις τοπικές εκκλησίες τους. “
Προετοιμασία για την  Διακονία! Το ΡΗΜΑ Κέντρο Εκπαίδευσης της Βίβλου, έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτυχθούν και να αυξηθούν σε όλες τους τομείς της ζωής, με το να τους παρέχει ισορροπημένη διδασκαλία σε θέματα δουλειάς και οικογένειας”.
Η ισορροπημένη, βασισμένη στο Λόγο του Θεού διδασκαλία, θα σε απαλλάξει από χρόνια προσπαθειών και λαθών πάνω στην διακονία.

ΡΗΜΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ.

  • Βαθύτερη προσωπική σχέση με τον Θεό και ουσιαστική αλλαγή μέσω  χρισμένης διδασκαλίας.
  • Γνώρισε το σχέδιο του Θεού για τη ζωή σου.
  • Καταρτισμένοι καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην διακονία.
  • Άνετος και σαφής τρόπος διδασκαλίας. Πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα σπουδών.
  • Σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην ίδρυση και ανάπτυξη Βιβλικών σχολείων.
  • Μια εμπειρία που αλλάζει ζωές!